Фризер для м’якого морозива Oceanpower NE1115EL

253,000 

Попереднє охолодження і нічне зберігання, шестернева помпа, мішалка для суміші в бункері, ручка видачі з нержавіючої сталі з функцією автоповернення, корпус з нержавіючої сталі.

Немає в наявності

Артикул: AG408OPNE1115EL Категорія:

Опис

Швидке заморожування та велика продуктивність

Із новим революційним морозильним циліндром TITAN та компресором Embraco потужністю 1,5 к.с., перша порція готується всього за 8–10 хвилин, і 30 порцій (60 г/порція) можна дозувати безперервно.

Розумна система керування AATIS.

AATIS — це зручна система керування, вона відстежуватиме загальну продуктивність машини та реєструватиме несподівані відхилення для полегшення обслуговування. Увімкніть спеціальні параметри, такі як в’язкість продукту, температура замерзання та кількість продуктів для розумного контролю за бізнесом.

Технологія Quiet Inventer

Плавний запуск і перезавантаження, тиха робота; подовжений термін служби машини. Рівень робочого шуму 60-70 децибел.

Bottom-Up-Tech™

Автономна камера попереднього охолодження знизу збереже вашу суміш холодною та свіжою. Автоматичне перемішування суміші забезпечить хорошу консистенцію ваших продуктів перед заморожуванням. Регульована імпортована з Італії шестернева помпа забезпечить стабільне насичення морозива повітрям на 30% – 60%.

Функція розморожування

NE1115EL оснащено функцією розморожування, яка може нагріти циліндр, щоб скоротити час очищення наполовину. Крім того, нагріє циліндр у малоймовірному випадку, якщо циліндр замерз.

Новий шнек циліндра з нержавіючої сталі з функцією втягування

Нещодавно додана функція втягування створить повний цикл руху суміші всередині циліндра, що забезпечить оптимальну консистенцію морозива та мінімізує відходи.

Нова система вертикальної вентиляції апарату

Забезпечте максимальне використання простору та продуктивність машини.

Характеристики

Вага 121 кг
Розміри 810 × 380 × 920 мм
Тип встановлення

Настільний

Тип керування

Цифрове

Об'єм бункера для зберігання

8 л

Об'єм фризерних циліндрів

2.5 л

Кількість смаків

1

Продуктивність

30 л/год

Помпа

Є

Змішування в бункері

Є

Кількість компресорів

2

Холодоагент

R 404A, R 134A

Охолодження компресора

Повітряне

Функція зберігання

Є

Потужність

1.9 кВт

Електроживлення

220-230 В / 50 Гц

Країна виробник

Китай

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Фризер для м’якого морозива Oceanpower NE1115EL”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Доставка товару

Самовивіз

Самовивіз товару можливий із нашого складу за адресою: м. Київ, бульвар Вацлава Гавела 8 (пн-пт з 9:30 до 17:30). Самовивіз товару здійснюється за попереднім погодженням. Перед візитом, обов’язково переконайтеся, що ви отримали повідомлення про номер замовлення, суму до оплати та підтвердження про готовність до видачі. Самовивіз деяких товарів можливий лише перевізником Нова Пошта.

Доставка по Україні

Доставка здійснюється по всій Україні, в будь-які населені пункти, що обслуговує перевізник Нова Пошта. Доставка можлива на відділення, поштомат та кур’єром до дверей і оплачується покупцем за тарифами перевізника. Термін відправлення товару 0-1 робочих днів після замовлення. Термін доставки 1-2 робочих днів (з моменту відправки за умовами перевізника). Загальний час доставки від замовлення до отримання товару складає 1-3 дні.

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ: товар на складі транспортної компанії зберігається безкоштовно обмежену кількість днів після доставки, уточнювати у перевізника.

ВАЖЛИВО! Обов’язково перевіряйте зовнішній вигляд та комплектацію товару у Вашому замовленні! У разі пошкодження товару або неповної його комплектації/всього замовлення, необхідно відразу повідомити співробітника перевізника і менеджера нашої компанії, для того, щоб вирішити цю ситуацію. Також обов’язково повідомте нам про подію за нашим контактним номером телефону.

Оплата товару

У нашому магазині Ви можете сплатити обраний Вами товар будь-яким зручним для Вас способом:

  • Готівка при отриманні (накладений платіж):
    Ви можете оплатити ваше замовлення готівкою безпосередньо при його отриманні у нашому офісі чи на відділенні Нової Пошти. Вартість переказу грошей Новою Поштою оплачує покупець (2% від вартості вантажу + 20 грн).
  • Онлайн оплата кредитною або дебетовою картою:
    Оплатити замовлення ви можете по передплаті на карту:
    ФОП Бухта Іванна Борисівна:
    Приват банк (4246 0010 0383 9572)
  • Онлайн оплата на поточний рахунок в Приват Банк:
    Ви можете оплатити замовлення в будь-якому банку, в терміналі самообслуговування приватбанк, а також через особистий кабінет вашого банку.
    Реквізити для оплати:
    ФОП Бухта Іванна Борисівна
    ЄДРПОУ: 2802307286
    Банк: Приват Банк
    IBAN: UA673052990000026000036246637

Ми прагнемо зробити процес покупки максимально простим і зрозумілим, що водночас гарантує повну безпеку даних клієнта. Ви завжди можете зв’язатися з нами за телефонами на сайті з 9:00 до 18:00. Ми працюємо для вас 5 днів на тиждень. Ви можете зробити замовлення, оформивши його в магазині в будь-який інший час, ми відразу ж намагатимемося виконати Вашу заявку. Якщо у вас є будь-які питання, будь ласка, зв’яжіться з нами за телефоном +38 (067) 442 44 60