Оренда апарату для гарячого шоколаду в Україні.
Щомісячний викуп суміші гарячого шоколаду 10 кг за ціною 406 грн/кг. Суміш для гарячого шоколаду GOLD CHOCOLATE – спеціально розроблена суміш із високим вмістом какао для приготування чудового гарячого шоколаду.
Собівартість порції шоколаду 50 г – 4,20 грн.
Апарати для оренди
Ugolini Delice 3
Об’єм знімного бункера: 3 л
Розміри (ШхГхВ): 240×290х410 (мм)
Вага: 5 кг
Вартість оренди
3500 грн + щомісячний викуп суміші для гарячого шоколаду на 3500 грн.
Ugolini Delice 5
Об’єм знімного бункера: 5 л
Розміри (ШхГхВ): 240×320х490 (мм)
Вага: 7 кг
Вартість оренди
3500 грн + щомісячний викуп суміші для гарячого шоколаду на 3500 грн.
Суміші для гарячого шоколаду
-
Суміш для гарячого шоколаду Dolche Spa GOLD 1 кг
644 ₴Є в наявності
-
Суміш для гарячого шоколаду Dolche Spa WHITE 1 кг
690 ₴Немає в наявності
Як готувати гарячий шоколад?
Вміст пакету суміші розмішайте з молоком у співвідношенні 1:4 в окремій ємності та наповніть бункер апарату готовою сумішшю. Увімкніть апарат і встановіть термостат на позначку 90˚ на 30 – 40 хвилин, після закінчення зазначеного часу встановіть термостат на позначку 60˚. У такому температурному режимі шоколад постійно підтримуватиметься аппартом готовим для вживання.
Рекомендується подавати гарячий шоколад при температурі 60˚, порціями до 60 г у скляних чашечках.