Оренда апарату для гарячого шоколаду в Україні.

Оренда апарату для гарячого шоколаду в Києві
Апарати для гарячого шоколаду 3 л та 5 л виставкові моделі пропонуються в оренду: місячна оплата – 3500,00 грн.

Щомісячний викуп суміші гарячого шоколаду 10 кг за ціною 406 грн/кг. Суміш для гарячого шоколаду GOLD CHOCOLATE – спеціально розроблена суміш із високим вмістом какао для приготування чудового гарячого шоколаду.

Собівартість порції шоколаду 50 г – 4,20 грн.

Апарати для оренди

Оренда Ugolini Delice 3

Ugolini Delice 3

Характеристики
Об’єм знімного бункера: 3 л
Розміри (ШхГхВ): 240×290х410 (мм)
Вага: 5 кг
Вартість оренди
3500 грн + щомісячний викуп суміші для гарячого шоколаду на 3500 грн.
Оренда Ugolini Delice 5

Ugolini Delice 5

Характеристики
Об’єм знімного бункера: 5 л
Розміри (ШхГхВ): 240×320х490 (мм)
Вага: 7 кг
Вартість оренди
3500 грн + щомісячний викуп суміші для гарячого шоколаду на 3500 грн.

Суміші для гарячого шоколаду

Як готувати гарячий шоколад?

Вміст пакету суміші розмішайте з молоком у співвідношенні 1:4 в окремій ємності та наповніть бункер апарату готовою сумішшю. Увімкніть апарат і встановіть термостат на позначку 90˚ на 30 – 40 хвилин, після закінчення зазначеного часу встановіть термостат на позначку 60˚. У такому температурному режимі шоколад постійно підтримуватиметься аппартом готовим для вживання.

Рекомендується подавати гарячий шоколад при температурі 60˚, порціями до 60 г у скляних чашечках.