Компанія GioIce Ukraine пропонує одноденний вступний тренінг з виробництва ручного морозива Gelato. Тренінг проводиться у виставковому залі компанії на професійному обладнанні для джелатерії.

Пройшовши цей тренінг, ви дізнаєтесь:

  • коротку історію та загальні, але потрібні професійні відомості про морозиво;
  • склад морозива: gelato, sorbetto та інших холодних десертів;
  • особливості приготування різних типів морозива та холодних десертів;
  • яке необхідне обладнання для виробництва морозива та яке значення функціонал кожне з них має;
  • вплив кожного виробничого процесу на якість готового продукту морозива Gelato;
  • які необхідні інгредієнти для виробництва морозива;
  • рецептури для різних видів морозива джелато;
  • практична частина – навчитеся самостійно готувати різні види морозива.

Пройшовши цей тренінг, Ви з легкістю зумієте розрізнити високоякісний продукт від ординарного або промислового типу морозива, приготувати смачні десерти;

  • отримати інформацію для відкриття кафе – джелатерії,
  • отримайте асортимент якісної продукції.

Чекаємо на Вас!

Запис на тренінг джелатьєрі за тел: +38 067 442 44 60