Компанія GioIce Ukraine пропонує одноденний вступний тренінг з виробництва ручного морозива Gelato. Тренінг проводиться у виставковому залі компанії на професійному обладнанні для джелатерії.
Пройшовши цей тренінг, ви дізнаєтесь:
- коротку історію та загальні, але потрібні професійні відомості про морозиво;
- склад морозива: gelato, sorbetto та інших холодних десертів;
- особливості приготування різних типів морозива та холодних десертів;
- яке необхідне обладнання для виробництва морозива та яке значення функціонал кожне з них має;
- вплив кожного виробничого процесу на якість готового продукту морозива Gelato;
- які необхідні інгредієнти для виробництва морозива;
- рецептури для різних видів морозива джелато;
- практична частина – навчитеся самостійно готувати різні види морозива.
Пройшовши цей тренінг, Ви з легкістю зумієте розрізнити високоякісний продукт від ординарного або промислового типу морозива, приготувати смачні десерти;
- отримати інформацію для відкриття кафе – джелатерії,
- отримайте асортимент якісної продукції.
Чекаємо на Вас!
Запис на тренінг джелатьєрі за тел: +38 067 442 44 60