Фризер для м’якого морозива
М’яке морозиво не тільки гарне доповнення до меню закладу, а й чудовий самостійний бізнес
Гранітор для слашу
Граніто (заморожений сік), сорбет, слаш (фруктовий лід) та інші холодні десерти ви можете готувати на одному апараті – Граніторі
Апарат для крем кави
Крем кава – це легкий, смачний та енергетичний холодний десерт на основі кави або еспресо, який дуже затребуваний у теплу пору року
Апарат для фрозен йогурта
Морозиво зі смаком йогурту з легкою кислинкою, не лише смачний, а й дуже корисний холодний десерт. Додайте у ваше меню продукти здорового харчування
Апарат для гарячого шоколаду
Будь-якої пори року буде актуальним насичений густий справжній гарячий шоколад, який можна готувати на спеціальному апараті, видаючи порції легким натисканням на кран.
Фонтан для гарячого шоколаду
Не тільки смачний гарячий десерт, але й оригінальна подача зроблять захід, подію чи кейтерингове обслуговування незабутнім. Добре поєднувати у фондю зі свіжими фруктами
Тренінг джелатьєре
Курс – тренінг по правилами приготування твердого морозива ручної роботи – Gelato на професійному обладнанні
Обслуговування обладнання
Сервісний центр нашої компанії є офіційною сервісною підтримкою в Україні багатьох європейських виробників. Важливо отримати своєчасну та професійну технічну підтримку для стабільної роботи обладнання для морозива